Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2010 09:22 - Умната храна - бъдещето днес
Автор: wesip Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1347 Коментари: 0 Гласове:
0



image
Какво представлява D4X?
Иновационен вид храна на бъдещето, създадена на база синтез на редица съвременни научни изследвания. Продуктът съдържа пет натурални хранителни компонента. D4X действа като «антидот», защитава органите-мишени от интоксикация; спомага за регулиране на жизнените процеси, въздейства на организма като на единна система; има изразен общооздравителен ефект.
Състав на продукта и свойства на съставките:
Плодове от глог
(специалната, най-полезна фракция на естерните масла от плодовете на това растение се получава посредством патентовани иновационни методи на екстракция). Понижават нивото на холестерола в кръвта, подобряватт коронарното кръвообращение. Оказват положително въздействие при сърдечна аритмия.
Плодове от шипка (специална, полезна фракция). Съдържат витамин С, P (рутин), В1, В, К, Е, каротин, които са едни от основните антиоксиданти. Шипката е особено ефективна за повишаване на хемоглубина.
Хибискус (специална фракция). Действа като антисептик и жлъчегонно средство. Подобрява работата на черния дроб, нормализира кръвното налягане и предотвратява окисляването на LDL (лошият холестерол).
Кехлибар (кехлибарена киселина) – натурален продукт, резултат от процеса на фосилизация. Натуралният кехлибар съдържа над четиридесет съединения, от него се получава кехлибарената киселина – естествена биодобавка, която помага при възпалителни и стресови ситуации, оказва положително влияние върху работата на червата, бъбреците и други вътрешни органи. Кехлибарът е ефективен природен биостимулатор; той зарежда човека с енергия, стимулира растежа на косата, прави кожата здрава и млада, успокоява нервната система, отстранява главоболието. При употребата на кехлибарена киселина, клетките на тялото много по интензивно се насищат с кислород. Кехлибарът оказва положително въздействие върху организма. Укрепва кръвоносните съдове, стимулира движението на лимфата, гръбначно-мозъчната и междуклетъчна течности. Употребата му се счита за полезна при хора, страдащи от ниско артериално налягане, глаукома, катаракта и дистрофия на макулата.
Мед. Използва се като натурална основа на продукта, която притежава свойствата на естествен консервант, което позволява да се осигупри продължителен срок на годност без нито един консервант
Различава се от останалите
Основните отличителни характеристики на D4X се изразяват в следното:
D4X – не е медицински препарат и не е БАД, а храна.
За разлика от евтините препарати с аналогичен, на пръв поглед състав, D4X притежава съвършенно различна ефективност, благодарение на гореспоменатите технологии на молекулярна екстракция и хомогенизация.
За разлика от евтините препарати, D4X е създаден изцяло от природни съставки, без употребата на каквито и да било консерванти и ненатурални субстанции.
image




Тагове:   здраве,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wesip
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 103856
Постинги: 31
Коментари: 8
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930