Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.05.2010 13:16 - Алтернативен начин за постигане на добро здраве
Автор: wesip Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 999 Коментари: 0 Гласове:
0



Тази статия е за всички, които се интересуват от решения в духа " wellness", предпочитат алтернативни иновационни технологии, искат да се чувстват по-добре, по-млади, по-енергични и се стремят да подобрят своето физическо състояние и качество на живот. 

  Продукта, който предлагам на вашето внимание е последно поколение, изработен с помощта на най-модерни технологии. 

         Гривна Vision QuadrActiv - произведена в Япония от висококачествена хирургическа стомана и с ярко покритие от износоустойчиво 23-каратово злато. Тя способства за укрепване на здравето, благодарение на уникалното съчетание на четири проверени от времето технологии. Тези технологии предлагат допълнителни възможности  да се противопоставим на остаряването, на ефектите от стреса, заболяванията, и негативните фактори, оказващи влияние върху човешкото здраве. 

  SolarTeq - биокерамични вложки, които излъчват инфрачервени вълни в диапазона 4 - 14 микрона. Когато ИЧ вълни проникнат в кожата влизат в контакт с водните молекули, вследствие възникващия резонанс се засилват микровибрациите, които предизвикват топлинен ефект и повишават температурата на тъканите. Резултата е разширяване на кръвоносните съдове, независимо от техния размер, подобряване кръвоснабдяването на различни органи и тъкани в организма. Вследствие от това натрупаните токсини се извеждат по- лесно и се възстановява по-високото ниво на работоспособност на клетките.

  AeroTeq - биокерамични вложки, които излъчват отрицателно заредени кислородни йони ( от 800 до 1000 йони на куб.см. ) В природата отр. заредени кислородни йони се образуват по естествен път в близост до водопади, при вълнения във водохранилища, по време на бури и в резултат на въздействие на статично електричество. Те оказват енергостимулиращо въздействие върху човешкия организъм , съпоставимо с усещането когато се намирато до водопад или на морския бряг. Попадайки в кръвоносната система, те встъпват в биохимични реакции, като увеличават нивото на серотонина, което има успокоителен и антидепресивен ефект и ви зарежда с бодрост и енергия. 

  MagTeq - магнитни вложки, които индуцират магнитно поле със сила от 750 до 800 Гауса. Магнитотерапията се използва особено ефективно за отстраняване на неприятните усещания при болка в ставите и мускулите, при възпаления и спазми. Клиничните изследвания показват, че при прилагане на магнитно поле върху тялото води до значително намаляване на болката. При нараняване и увреждане на тъканите, йоните се насочват към поразения участък, това предизвиква  болка и лек оток. Магнитното поле спомага за разширяване стените на капилярите. Милиарди заредени минерални йони, като натрий, калий и магнезий разтворени в кръвната плазма се придвижват праволинейно по кръвоносните съдове. Поразения участък получава повече кислород и хранителни вещества, изчезва ефекта на болката, възстановява се нормалния електромагнитен баланс. 

  GermaTeq - биокерамични вложки , с Германий 200 РРМ, отделящ конверсионни електрони с изключително  малка дължина на вълната. Принципът на въздействие на Германия върху човешкия организъм е следния - при непосредствен допир , благодарение на проникващата способност на конверсионните електрони в организма протичат сложни биохимични процеси, които способстват за 

          - общо укрепване на организма и поддържане на енергийния му статус

          - подобряване кръвоснабдяването на всички тъкани и органи 

          - предотвратяване на процесите на преждевременно стареене 

 Съчетанието на всички описани по-горе компоненти образува уникалната гривна на Vision QuadrActiv. За пръв път се  предлага персонално за жени и за мъже. Може да се превърне в чудесен подарък за скъпите ви хора. 

  Как да се сдобиете с това уникално бижу и средство за подържане на добро здраве вижте на 
www.vivesano.wellnet.me 





Тагове:   здраве,   WELLNESS,   начин,   гривна,   магнит,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: wesip
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 103810
Постинги: 31
Коментари: 8
Гласове: 14
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930